Duo spa

Slipp ditt travle sinn, slapp av fra det daglige jaget og føl positiv energi. Det finnes ikke noe bedre enn tid med dine kjære i en fredelig atmosfære. Behandlinger for par, venner eller kolleger.

– Duo SPA Utføres også samtidig i samme rom

– Prisene er for to personer

– Bestill time via epost info@amberspa.no eller ring 45463562

Duo Klassisk Kroppsmassasje

En tradisjonell full kroppsmassasje med fast trykk for å forbedre sirkulasjonen i kroppen. Sterke glidende strøk og stimulerende bevegelser hjelper på å lindre muskelverk og får deg til å føle deg energisk og livlig.

Tid: 50 min

Pris: 2198 kr

Duo Stressbuster

Ideell for de som lider av stress tilknyttet spenninger i ryggen, nakken og skuldrene. Det utføres en ryggmassasje i tillegg til en hodebunnsmassasje for å løse opp all spenning i kroppen. For å avslutte behandlingen gir vi en håndmassasje slik at både sinn og kropp blir revitalisert, forfrisket og nedstresset.

Tid: 50 min

Pris: 2398 kr

Duo Dyp muskelmassasje

Dyp muskelmassasje fokuserer på å løse opp spenninger og redusere kroniske smerter; slikt som stiv nakke, ømme/stive skuldre, smerter i øvre og nedre del av ryggen, ømhet/smerte i stive leggmuskler. Fokuset er på de dypeste lag av muskelvev, sener og fasciae.

Tid: 50 min

Pris: 2598 kr

Duo Klassisk Relax

Denne massasjen er spesielt designet for å redusere muskel spenning og slappe av i hele kroppen. Massasjen inkluderer både hode og fotmassasje.

Tid: 80 min
Pris: 3180

Duo Aroma Harmoni

Terapeutisk og dypt avslappende helkropps massasje hvor du kan selv velge aroma massasje krem som du liker best. Massasjen inkluderer avslappende hode og fotmassasje.

Tid: 80 min

Pris: 3580 kr

Duo Amber SPA Luksus Ritual

Dypt avslappende og fuktighets givende ritual for sjel og kropp. Behandlingen starter med helkropps massasje og avslappende fotmassasje. Fortsetter med ansiktsbehandling tilpasset din hudtype. Det hele avsluttes med et deilig avslappende hode massasje.

Tid: 110 min

Pris: 4780 kr

nb_NONB