AMBER LUKSUS

Til deg som vil slappe av fra hverdags stress. I det daglige løpet mellom jobb og hjem må ikke vi glemme det som er aller viktigst – oss selv.

Klassisk Relax

Denne massasjen er spesielt designet for å redusere muskel spenning og slappe av i hele kroppen. Massasjen inkluderer både hode og fotmassasje.

Tid: 80 min

Pris: 1500 kr

Aroma Harmoni

Terapeutisk og dypt avslappende helkropps massasje hvor du kan selv velge aroma massasje krem som du liker best. Massasjen inkluderer avslappende hode og fotmassasje.

Tid: 80 min

Pris: 1700 kr

Kobido Japansk Anti-age ansikts massasje

Massasjen består av langsomme og raske bevegelser som forbedrer blod- og lymfesirkulasjonen i ansikt, nakke og decollete. Avslappende og revitaliserende massasjebevegelser bidrar til raskere regenerering av hudcellene, økt oksygennivå i huden, i tillegg til at produksjonen av kollagen og elastin økes. Behandlingen reduserer også spenninger i nakke, hode og ansikt, og er derfor en ideell behandling for de med spenningshodepine eller migrene. Dette er en effektiv og behagelig behandling som virker foryngende og gir et naturlig løft til ansiktet.

KONTRAINDIKASJONER: Høyt Blodtrykk. Utført Behandling Med Filler De Siste 6 Uker. Utført Muskelavslappende Behandling De Siste 2 Uker. Utført Trådløft. Første 3 Måneder I Et Svangerskap.

Tid: 75 min

Pris: 1390 kr

Amber Luksus Ritual

Dypt avslappende og fuktighets givende ritual for sjel og kropp. Behandlingen starter med helkropps massasje og avslappende fotmassasje. Fortsetter med ansiktsbehandling tilpasset din hudtype. Det hele avsluttes med et deilig avslappende hode massasje.

Tid: 110 min

Pris: 2300 kr

nb_NONB