Massasje

Frigjør ditt sinn og reduser tonus i din kropp ved å velge en av våre sofistikerte holistiske massasjer. Våre massasjer passer til alle som ønsker å redusere spenning i musklene, redusere avtrykk fra stress, forbedre helsen og redusere tonus i kroppen.

Klassisk Kroppsmassasje

En tradisjonell full kroppsmassasje med fast trykk for å forbedre sirkulasjonen i kroppen. Sterke glidende strøk og stimulerende bevegelser hjelper på å lindre muskelverk og får deg til å føle deg energisk og livlig.

Tid: 25 min Pris: 759 kr

Tid: 50 min Pris: 1099 kr

Stressbuster

Ideell for de som lider av stress tilknyttet spenninger i ryggen, nakken og skuldrene. Det utføres en ryggmassasje i tillegg til en hodebunnsmassasje for å løse opp all spenning i kroppen. For å avslutte behandlingen gir vi en håndmassasje slik at både sinn og kropp blir revitalisert, forfrisket og nedstresset.

Tid: 50 min

Pris: 1199 kr

Dyp muskelmassasje

Dyp muskelmassasje fokuserer på å løse opp spenninger og redusere kroniske smerter; slikt som stiv nakke, ømme/stive skuldre, smerter i øvre og nedre del av ryggen, ømhet/smerte i stive leggmuskler. Fokuset er på de dypeste lag av muskelvev, sener og fasciae.

Tid: 25 min Pris: 959 kr

Tid: 50 min Pris: 1299 kr

Problem område rygg og nakke massasje

En direkte massasje av kroppens problemområder der musklene er anspente og såre. Fokuserer på å løse opp spenninger og redusere kroniske smerter; slikt som stiv nakke, ømme/stive skuldre, smerter i øvre og nedre del av ryggen, ømhet/smerte i stive leggmuskler.

Tid: 40 min

Pris: 1059 kr

Aroma kroppsmassasje

Terapeutisk og dypt avslappende helkropps massasje hvor du kan selv velge aroma massasje krem som du liker best.

Tid: 50 min

Pris: 1199 kr

Gravid massasje

Massasjen motvirker typiske graviditetspenninger i kroppen og gir deg en opplevelse av generell fysisk avslappethet og mentalt velvære. Obs: Du må være over første trimester for å kunne nytte deg av denne behandlingen.

Tid: 50 min

Pris: 1299 kr

Varm stein massasje

Under denne massasjen bruker vi varme basalt steiner, som hjelper med å løse opp anspente muskler og fjerne giftstoffer fra kroppen. Massasjen forbedrer blodsirkulasjonen og øker oksygenopptaket til cellene. Denne massasjen er en perfekt kombinasjon av energi, harmoni og avslapning.

Tid: 40 min Pris: 959 kr

Tid: 80 min Pris: 1899 kr

Fotmassasje med skrubb

Oppnå oppsiktsvekkende ben med denne eksepsjonelle og mykgjørende behandlingen som retter seg mot tørr hud, slitne føtter og hovenhet for å gjøre huden din myk og smidig samtidig som den får næring. Fotmassasje inkluderer fot skrubb.

TID: 25 min
PRIS: 699 kr

nb_NONB